Hej, mit navn er Alexandra

Jeg er uddannet psyko- og helbredsterapeut,  med min praksis lokaliseret i Risskov. 

Mit kald er at hjælpe mennesker med at slippe af med fortidens lænker, så de kan folde sine vinger ud og favne livet – samt at guide dem til at kunne handle ud fra sit fulde potentiale.

Det kald viste sig tidligt i mit liv. Allerede som ganske ung have jeg en evne til at vække tillid med mit nærvær og min intuitive forståelse af, hvad der foregik i et andet menneske. Jeg vidste også, hvordan jeg kunne forklare det, så det menneske forstod sig selv bedre.

Min passion er at fordybe mig i alle de forunderlige psykologiske og ubevidste mekanismer, der kører rundt med os mennesker – og via terapi både undervise i og arbejde med dem hos mine klienter. 

Jeg brænder for at indvie mine klienter i, hvor vidunderligt deres krop taler og samarbejder med dem. At den er intelligent og reagerer naturligt på sine omgivelser og omstændigheder – så min mission er, at lære mine klienter, hvordan man lytter til kroppen.

UDDANNELSER

Psyke, krop og helbredsterapeut

EIP-instituttet ved Karen Aaes

EIP supervisor

EIP-instituttet ved Karen Aaes

MetaSundhedsterapeut

MetaFys Klinik Djurs ved Lisbeth Lundgaard

mine grundværdier i terapien

samarbejde

Terapi hos mig er ikke et quickfix. Jeg kan forløse meget på én session, men jeg kan ikke trylle – og jeg kan slet ikke noget, hvis du som klient ikke giver noget af dig selv. 
Jeg kan ikke gå vejen for dig, men jeg vil gerne gå den med dig.

Hvor vil du hen? 

ansvar

Det er vigtigt, at du tager ansvar for din rejse. Det kan meget vel være, at ydre omstændigheder er skyld i, at du lider i dag, men du er den eneste, der kan rydde helt op og indrette dit liv lige præcis som du vil have det.

Hvad har du lyst til fylde dit liv med? 

dedikation

Når du vælger terapivejen, se det gerne som en investering i dig selv og i dit liv. 

Det kan være så nemt, at involvere sig i andres liv – men det er al den tid og engagement, du så nedprioriterer dig selv med.

Hvem er vigtigst i dit liv? 

TILLID & TRO

Alt hvad du mærker og føler inden i, afspejles i dit liv og bliver til din virkelighed.

Så derfor hvad end du tror og har tillid til, at du kan eller ikke tror og ikke har tillid til at du kan, har du ret.

Hvad vælger du at tro? 

#duskalikkelæreatlevemeddet #dubliverhvadduføler

Chok sætter sig i vores sind og krop som en kæp i hjulet. Konsekvenserne ødelægger livets naturlige flow og skaber sygdom. Mange lever med senfølger af uforløste chok og traumer, fordi de ikke ved, at de kan arbejdes ud af systemet én gang for alle.

Alexandra Trzebuchowska
Psyko- og helbredsterapeut

er du klar til at favne
et mere frit liv ?

Lad os tage en snak

Book et uforpligtende opkald, hvor vi tager en kort snak og hvor jeg kan få en fornemmelse af din situation og hvad du har brug for. Jeg vil forklare kort om hvordan jeg arbejder og der er mulighed for, at du kan stille spørgsmål vedrørende terapien og i forhold til det emne, du vil have min hjælp til.

Opkaldets formål er også at afklare, om vi er et match, og om jeg kan hjælpe dig.

Jeg ringer dig op på det bookede tidspunkt.

15 min / gratis